Jump to content
  • 0
Ahmed Ensar

web gui login

Question

Google Translate:

I cannot access the web interface from the local network after the 3.4.1 update.

 

https://my.keenetic.net ---> the page never opens

http://my.keenetic.net ---> I'm redirecting to domain page https://XXX.keenetic.pro

https://192.168.1.1 ---> the page never opens

http://192.168.1.1 --> the page opens but nothing happens when you press login

https://XXX.keenetic.pro --> opening smoothly

1.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

You can't access my.keenetic.net via SSL by design, so that's OK.

Plaintext request to my.keeentic.net redirects you to SSL-secured KeenDNS domain, that's OK. Try to use this scenario if possible.

Direct SSL requests to IP is prohibited since 3.4 (because it is useless), that's OK also.

Plaintext access to IP must work like before, seems like a bug. Try to flush your web-browser cache, and if nothing will change please file a bug report in the official help center.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...